top of page

VERZENDING

Alle bestellingen worden verzonden in 1-2 werkdagen.

We zijn niet aansprakelijk voor vertragingen in uitvoering /verzending of voor een niet-uitvoerging van onze verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle.

Deze gebeurtenissen kunnen geen aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoeding ten voordele van de koper.

In geval wij de levering niet kunnen uitvoeren, worden de betaalde sommen terugbetaald aan de koper zonder intrest of enige andere vorm van vergoeding.

De prijzen vermeld op de website omvatten niet de leveringskost. Deze kost wordt afzonderlijk in het bestelproces vermeld.

Foutief opgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper. Eventuele extra kosten hierdoor zijn ten laste van de koper. 

RETOURNEREN & TERUGBETALING

RETOURNEREN:

In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die onder het toepassingsgebied van de wet van 06/04/2010 vallen, geeft de consument het recht om zonder boete en opgave van redenen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op levering af te zien van zijn aankoop. Het artikel moet ongebruikt en in de originele verpakking zijn. Je retourzending bevat een aankoopbewijs. Stuur ons een e-mail (welcome@theartist.be) met uw vraag. U ontvangt meer informatie om uw aankoop geheel of gedeeltelijk terug te zenden. Retour onder rembours wordt niet aanvaard. Verzendkosten van de retour zijn ten uwen laste.

TERUGBETALING:

Na ontvangst wordt uw pakket geïnspecteerd en informeren we U over de status van uw terugbetaling. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, ontvangt U het aankoopbedrag (met uitzondering van de betaalde verzendkosten op uw bestelling) op uw bankrekening binnen de 30 dagen 

bottom of page